Bolesti

Ishemija Slaba cirkulacija u ekstremitetima

Cirkulacija

Simptomi koji ukazuju na slabu cirkulaciju su hladne noge i ruke, ceste glavobolje i vrtoglavice, osecaj tezine u nogama, oslabljkeno pamcenje, pojava povremene zaboravnosti, gubitka paznje, teze i duze zarastanje rana, trnjenje ruku i nogu, popjava celulita na nogama, latergija, nocni grcevi u stomaku i dr.

citaj dalje

BodyBuilding i ostali sportovi

Bodibilding

Tribulus kao biljni preparat povećava nivo soptvenog, endogenog testosterona u telu, tako što podstiče organizam da ga sam proizvede na najprirodniji način.

citaj dalje.

IMPOTENCIJA – Erektilna disfunkcija i nacin povecanja libida

libido

Erektilna disfunkcija moze signalizirati ozbiljnu neotkrivenu bolest koja zahteva hitnu medicinsku intervenciju, kao sto je dijabetes, arterioskleroza – oboljenje krvnih sudova ili bolesti srca. zato je neophodno konsultovati svog lekara pre svega.
Tribulus terrestris (babin zub) kao prirodan eliksir i afrodizijak primenjuje se tradicionalno od stare Grčke, preko kineske i indiske narodne medicine.

citaj dalje

Endokrini sistem

Endokrini sistem

Endokrini sistem je sastavljen od zlezdi sa unutrasnjim lucenjem koje se nalaze u razlicitim delovima ljudskog organizma. Endokrine zlezde proizvode hemiska sredstva – hormone, koji se izlucuju direktno u krv. Putem krvi hormone se dopremaju do odgovarajucih organa kao regulatori njihovih funkcija.

citaj dalje.

Menopauza

menopauza

Menopauza je period u odmakloj zrelosti zene, tokom koje dolazi do smanjenja lucenja estrogena u organizmu sto dovodi do zaustavljanja ovulacije. Kao posledica toga zaustavlja se menstrualni ciklus.

read more.
1 2 3 ... 10