Tribulus ALPHA

tribulus_alfa
 • Tribulus Alpha  Cena - 1500 din

  Boca 540ml

  Doziranje i nacin primene

  Poručivanje
 • Dodatak ishrani na bazi vodenog ekstrakta herbe babinog zuba, ciji sastojci mogu da imaju povoljan efekat na zdravlje koze, nervnog sistema, organa kardiovaskularnog i respiratornog sistema, kao i povecanje libida i seksualne zelje kod osoba oba pola.


  Cirkulacija, mikrocirkulacija, ishemija

  U osnovi mnogih oboljenja je losa cirkulacija, nedovoljna prokrvljenost tkiva obolelih organa ili delova tela. Cest uzrok ovoga su holesterolove plake u krvnim sudovima koje pocinju da se obrazuju jos u ranoj mladosti ili decjem uzrastu i vremenom otezavaju normalne funkcije u organizmu. Otezana cirkulacija umanjuje zivotne funkcije organa i vremenom dolazi do razvoja akutne ili hronicne bolesti. Ekstrakt Tribulusa uspesno razgradjuje holesterolove plake kao i kalcifikate u krvnim sudovima i tkivima.


  Visok holesterol

  Kao i svi preparati iz serije, TRIBULUS ALFA, kako ima svojstvo da cisti holesterolove plake, regulise i snizava nivo holesterola u krvi.


  Endokrini sistem

  Furostanolovi saponini iz Tribulusa blokiraju receptore u hipotalamusu koji registruju nivo muskog polnog hormona te se na taj nacin salje signal da je njihov nivo nizi, dolazi do lucenja Lutenizirajuceg hormona koji pak pokrece produkciju muskog polnog hormona. Na taj nacin dolazi do povecanja muskog polnog hormona na prirodan nacin bez uzimanja vestackih hormona i steroida, sto ima za posledicu niz pozitivnih benefita u organizmu kao sto su: povecanje libida, regulisanje erektilne disfunkcije - impotencije ako je prisutna, povecava pokretljivost i broj spermatozoida, jaca organizam i pospesuje povecavanje misicne mase uz vezbanje.


  Antioksidant

  Jedna manje poznata odlika i ekstra benefit uzimanja Tribulus Terrestrisa je mogucnost da pojaca produkciju i aktivnost antioksidanata u telu.


  BodyBuilding i ostali sportovi

  Tribulus povecava nivo muskog polnog hormona u organizmu ali stimulisuci organizam da ga sam proizvodi na prirodan nacin. Bez stetnih posledica i bez stvaranja navika. Tecna forma Tribulusa osigurava brzu apsorpciju i bolju iskoriscenost u poređenju sa drugim formama.
  muski polni hormon podstice sintezu proteina i nakupljanja azota u misicima, a to su procesi koji sportistima omogucavaju razvoj nove misicne mase i snage, kao i brzi oporavak nakon intezivnih treninga.

  Dakle to je bezopasna, prirodna, biljna alternativa vestackim steroidnim medikamentima, bez stetnih pojava i efekata i bez izazivanja zavisnosti.


  Povecanje libida i erektilna disfunkcija - impotencija

  Tribulus terrestris (babin zub) se kao lek i afrodizijak tradicionalno koristi od stare Grcke, preko Indiske i kineske narodne medicine. Povecavajuci cirkulaciju kao i sposobnost da pospesuje proizvodnju muskog polnog hormona u organizmu, cini ga prirodnim afrodizijakom bez potrebe za uzimanjem vestackih lekova. Sposobnost da poboljsava seksualne performasnse cini da regulise mnoge poremecaje, podize seksualnu energiju i snagu. On nema brzo, trenutno delovanje. Potrebno ga je uzimati u duzem vremenskom periodu kada iz dana u dan podize funkcije organizma. Vec za nekoliko dana od pocetka uzimanja moze da se ocekuje poboljsanje i produzenje erektilne funkcije.

  Spermatogeneza i pokretljivost spermatozoida

  Povecan nivo muskog polnog hormona dovodi do povecane produkcije spermatozoida i njihovu bolju pokretljivosti sto se odrazava na bolju oplodnju. Zbog toga se koristi u lecenju muske neplodnosti.


  Ovulacija i neplodnost kod zena

  Harmonizovanjem hormonalnog statusa kod zena, tribulus uravnotezuje mesecni ciklus i podstice ovulaciju. Dolazi do povecane produkcije estrogena sto povecava libido. Koristi se za lecenje neplodnosti kod zena.


  Menopauza

  Svojim aktivnim delovanjem ublazava predmenstrualni sindrom koji se ciklicno javlja u menstrrualnom ciklusu prouzrokujuci emocionalne, psihicke i fizicke tegobe.
  Tribulus terrestris (babin zub) ako se uzima u menopauzi (klimakteriumu), sprecava nagli pad estrogena cime amortizuje, ublazava neprijatne propratne pojave kao sto su valunzi (toplotni talasi), znojenje, nesanica, depresija, anksioznost. Zastino deluje na mogucnost pojave osteoporoze i komplikacija sa kardiovaskularnim sistemom.  Imuni Sistem

  Muski polni hormon povecava broj eritrocita (narocito vazno kod sportova izdrzljivosti), pojacava imuni sistem, odgovoran je za nacin funkcionisanja, sprecava razvoj osteoporoze.  tribulus alfa

  DOZIRANJE I NACIN PRIMENE