Tribulus GAMA

Tribulus_gama

TRIBULUS GAMA ima sva osnovna svojstva i karakteristike kao i TRIBULUS ALFA s tim sto je sinergijom drugog lekovitog bilja koje ulazi u sastav ovog preparata dat akcenat na bolesti srca i ocuvanja, poboljsanja i uravnotezenja, harmonizacije, rada srcanog misica.


Visok holesterol

Svi TRIBULUS preparati imaju osobinu da ciste holesterolove plake i normaliziraju nivo holesteroa i triglicerida u krvi. Posebno su pogodni za kardiovaskularne bolesti povezane s akumulacijom aterosklerotskih plakova i smanjene ishrane srcanogc misica (koronarna bolest arterija).


Bolestri srca

Poboljsana ishrana srcanog misica i smanjen rizik od stvaranja tromba je kljucno u lecenju mnogih kardiovaskularnih bolesti . Zbog jakog dejstva TRIBULUS GAMA se ne preporucuje u akutnoj fazi bolesti i periodu neposredno nakon infarkta miokarda. Uzima se zajedno sa propisanim lekovima, kada lekar utvrdi da je stanje pacijenta stabilizirano.


Hipertonija

Hipertonija je nenormalno visok misicni tonus do koga mogu dovesti razliciti uzroci. Arterijski pritisak se može povecavati usled sužavanja samih arterija (spazmi od emocija), smanjenja naboja eritrocita, spazma misica ili organa (negativne emocije, koje se stalno ponavljaju, dovode do toga da se misici, organi skupljaju i veoma otežavaju kapilarni krvotok), zagadenosti vezivnog tkiva sljakom (razmena materija, gasova vrsi se preko vezivnog tkiva i ako je ono zagadeno, krv tesko prolazi kroz tkivo).
Razgradjujuci krvne plake i stvaranjem uslova za nesmetanu cirkulaciju kako na arteriskom i venskom, tako i na kapilarnom nivou, TRIBULUS GAMA pomaze u resavanju problea hiprtonije. Ako je uzrok hiprtonije bolest bubrega ili jetre, primenjuje se TRIBULUS DELTA


Tromboflebitis

Kod lose cirkulacije u ekstremitetima dolazi do umanjenja i nastanka bolova i karakteristicne hladnoce i trnjenja. Kod prosirenih vena se ne ocekuje vidno vracanje vena. Terapija se provodi paralelno sa propisanom terapijom od strane lekara.DOZIRANJE I NACIN PRIMENE

Porucite ovde